Jakby艣cie chcieli wiedzie膰...
PDA - Palmtop; Procesor: Intel XScale 400 MHz; System operacyjny: Windows Mobile Software for Pocket PC; Typ wy艣wietlacza: 3,5" Transflective TFT 240x320 65k color; Zainstalowana pami臋膰: 64 MB; Pami臋膰 Flash ROM: 32 MB; Rodzaj baterii: litowo-jonowe 艂adowalne; Porty komunikacji: Bluetooth, Wireless LAN, Infrared, USB 1.1, RS 232, Secure Digital lub Multimedia Card expansion slot; Sk艂adowe systemu: Fujitsu Siemens Computers Backup, Fujitsu Siemens Computers Key lock, Fujitsu Siemens Computers SpeedMenu, Pocket Outlook, Pocket Word, Pocket Excel, Calculator, MSN Messanger, Pocket Internet Explorer, Microsoft Reader, Windows Media Player, Terminal Services Client, Pictures, Voice Recorder, Jawbreaker™, Microsoft Active Sync 3.7.1; Wyposa偶enie standardowe: oprogramowanie na CD, dokumentacja, zasilacz, kabel USB, pokrowiec do paska, stacja dokuj膮ca, rysik; Dodatkowe informacje: Wyj艣cie na s艂uchawki, Wbudowany g艂o艣nik i mikrofon
Og贸lnie mi si臋 podoba, ale nie chce mi si臋 tyle forsy wydawa膰 (widzia艂em go po 1500z艂) i s艂ysza艂em 偶e f-s si臋 cz臋sto psuj膮

wi臋c
moja ocena
Ekran 4.5/6
Programy 5.5/6
Funkcje 5/6
Psucie si臋 6/6