Maj 22, 2012, 00:55:40 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Warunki gwarancji dla monitora P22W-5  (Przeczytany 814 razy)
dar
Nowy użytkownik
*

« : Marzec 04, 2011, 13:36:11 »

Przymierzam się do zakupu monitora P22W-5, ale wcześniej chciałbym zapoznać się z oficjalnymi [na piśmie] warunkami gwarancji, szczególnie na matrycę.
Okazuje się to problemem.
Ze sklepu internetowego otrzymałem tylko ogólne warunki gwarancji na sprzęt Fujitsu, a od pomocy dla klienta [numer tel. 0801 300 100] otrzymałem informację, że takich szczegółów, np. dotyczących uszkodzenia pikseli, w gwarancji przekazywanej klientowi nie ma.
Czy to możliwe, żeby tak ważne zagadnienia nie były w gwarancji [jeśli nie ma, to oświadczenia ustne, czy w internecie do niczego firmy nie zobowiązują].
Może na tym forum znajdę wyjaśnienie?
I dodatkowa sprawa.
Przy rejestracji regulamin forum jest w języku angielskim. Nie wszyscy go znają i póki co nie jest to drugi urzędowy język w Polsce. Problem z przetłumaczeniem?
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 15, 2011, 12:50:18 »

Witam

Zakładam iż w gwarancji podana jest norma spełniana przez matrycę (niestety nie ma aktualnie żadnej by to sprawdzić) - z normy wynika ilość pikseli podlegająca naprawie gwarancyjnej. W kwestii regulaminu - nasze niedopatrzenie, zgłosiłem już ten problem i niedługo zostanie on rozwiązany - dziękujemy za zgłoszenie.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.083 sekund z 18 zapytaniami.