Maj 22, 2012, 01:22:01 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: CELSIUS H250 - jak wyłączyć kartę sieciową w BIOS  (Przeczytany 1215 razy)
jabu74 - ekspert
Nowy użytkownik
*

« : Luty 02, 2011, 23:39:22 »

Witam

Dlaczego nie można wyłączyć karty sieciowej w BIOS ? Cały czas jest podświetlona na szaro tzn. opcja zablokowana
jabu74 - ekspert
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Luty 03, 2011, 12:00:58 »

Kolejna sprawa to czy przerwanie IRQ wspomnianej karty sieciowej ma numer 0xFFFFFFFE. Czy to jest prawidłowe przerwanie ?

Mam b. wolne transfery z/do komputerów znajdujących się w sieci lokalnej, połączenie internetowe też nie jest najszybsze. Mam duże trudności z wejściem do preferencji modemu adsl, który ma adres 192.168.1.1. Sprawdzałem na innych komputerach i nie ma żadnego problemu. Zdarzało mi się zablokowanie połączenia laptop-modem, inne komputery działają prawidłowo. Nie pomaga reinstalacja sterowników - niby wszystko jest dobrze a transfery marne.  ping działa normalnie

Co jest grane ?
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Luty 14, 2011, 09:34:46 »

Witam

Karta sieciowa Ethernet czy WiFi?
Gdzie (w jakim widoku) pojawia się oznaczenie 0xFFFFFFFE?
Jaki system operacyjny? (Vista miała problemy z "Remote Differential Compression")

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.078 sekund z 18 zapytaniami.