Maj 22, 2012, 01:47:08 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: problem z dyskiem? amilo pro v2030d  (Przeczytany 904 razy)
Ksiezyc
Nowy użytkownik
*

« : Sierpień 07, 2010, 23:50:51 »

Witam,
nie odnalazłem podobnego problemu na forum, więc pozwalam sobie założyć nowy wątek.
Komputer od jakiegoś czasu zaczął się wieszać (próbowałem zainstalować gre kilkukrotnie i za każdym razem się wieszał). Postanowiłem zainstalować nowego windowsa. Tu było podobnie jak z grą... dopiero za jakimś piątym razem udało sie zainstalować. zrestartowałem komputer i już nie chce działać, wyświetla sie czarny ekran. zgralem program "system diagnostics dos" i testuje poszczególne elementy komputera. skanowane są różne elementy, aż dochodzi do dysku twardego. wlaczalem program cztery razy i za kazdym razem zawiesza się podczas sprawdzania dysku. Mozna byc juz pewnym,ze wina lezy po jego stronie? Jesli tak, to czy jest szansa naprawy go jakims program czy jedynie kupno nowego dysku wchodzi w gre?
Ksiezyc
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Sierpień 08, 2010, 00:55:51 »

dodam jeszcze,ze hdd regenerator (v1.51) zawiesza sie ciagle po zeskanowaniu 107Mb (w tym samym momencie)
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Październik 05, 2010, 08:42:26 »

Witam

Sytuacja wydaje się być jednoznaczna. Proponuję kontakt z serwisem i wymianę dysku.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.083 sekund z 18 zapytaniami.