Maj 22, 2012, 01:54:45 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: SSD dla AmiloPro v3515  (Przeczytany 652 razy)
Setoar
Nowy użytkownik
*

« : Lipiec 17, 2011, 13:09:34 »

W związku z tym,że mądry admin/mod zamiast odpowiedzieć na moje pytanie ograniczył się jedynie do przeniesienia poprzedniego pytania do piaskownicy ponawiam je w nadzieji,że być może ktoś znający się na rzeczy pojawi tu i odpowie na nie. Podkreślam... nie liczę na pracowników FS, ponieważ swoją postawą jednoznacznie pokazują gdzie mają problemy użytkowników opisywane na forum przynajmniej w tym dziale...

A więc... Kto na podstawie własnej wiedzy i ew.doświadczenia odpowie/doradzi czy ma sens pakować w AmiloPv3515 na cpu T2350 jakikolwiek SSD ?  Oscyluje między firmami OCZ i Kingstonem o pojemnościach m.więcej 128G.
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2011, 10:09:47 »

Witam

W nawiązaniu do informacji o wątku przeniesionym do piaskownicy.
Korzysta Pan z FORUM gdzie wiekszość osób udziela odpowiedzi NIEODPŁATNIE w granicach posiadanej wiedzy, a nie z infolinii / serwisu gdzie do dyspozycji są osoby gotowe od razu odpowiedzieć na większość zapytań, dlatego proszę o więcej szacunku do użytkowników forum, nawet jeśli nie odpowiadają na Pańskie zapytanie. Dodatkowo zadając pytanie o "...  szansę na satysfakcję z wydanych pieniędzy ..." proszę się liczyć z tym iż nikt nie wyceni Pańskiej satysfakcji z 10/50/100/200% wzrostu wydajności w stosunku do bliżej nieokreślonej kwoty. Potrafię zrozumieć zdenerwowania / frustrację / niezadowolenie wyrażane nawet dość ostro, nie będzie jednak nigdy zezwolenia na obrażanie innych. Ze względu na użyte słownictwo w/w wątek znalazł się tam gdzie lądują wszystkie podobne treści. Nie został skasowany jednak nie będzie na niego odpowiedzi, ani przeprosin za przeniesienie go z forum głównego.

Mam nadzieję iż w tym wątku uzyska Pan odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrawiam

Setoar
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Sierpień 25, 2011, 11:24:45 »

Witam

W nawiązaniu do informacji o wątku przeniesionym do piaskownicy.
Korzysta Pan z FORUM gdzie wiekszość osób udziela odpowiedzi NIEODPŁATNIE w granicach posiadanej wiedzy, a nie z infolinii / serwisu gdzie do dyspozycji są osoby gotowe od razu odpowiedzieć na większość zapytań, dlatego proszę o więcej szacunku do użytkowników forum, nawet jeśli nie odpowiadają na Pańskie zapytanie. Dodatkowo zadając pytanie o "...  szansę na satysfakcję z wydanych pieniędzy ..." proszę się liczyć z tym iż nikt nie wyceni Pańskiej satysfakcji z 10/50/100/200% wzrostu wydajności w stosunku do bliżej nieokreślonej kwoty. Potrafię zrozumieć zdenerwowania / frustrację / niezadowolenie wyrażane nawet dość ostro, nie będzie jednak nigdy zezwolenia na obrażanie innych. Ze względu na użyte słownictwo w/w wątek znalazł się tam gdzie lądują wszystkie podobne treści. Nie został skasowany jednak nie będzie na niego odpowiedzi, ani przeprosin za przeniesienie go z forum głównego.

Mam nadzieję iż w tym wątku uzyska Pan odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrawiam

Proponuję czytać ze zrozumieniem i nie mieszać w to innych uzytkowników słowami "więcej szacunku do użytkowników forum", ponieważ nie o osobach postronnych pisałem. Jeśli forum jest prowadzone na luzie i bardziej hobbistycznie niż profesjonalnie to chciałbym tego wyraźną informację. Bądź co badź jest to forum na stronie firmowej i spodziewałbym się konkretniejszych odpowiedzi lub odpowiedzi w ogóle, a z uzyskaniem ich widać jest problem. Sytuację tłumaczy sformuowanie "gdzie wiekszość osób udziela odpowiedzi NIEODPŁATNIE" - komu po pracy lub w trakcie niej zamiast wypić kawę chce się poważnie podejść do problemów z forum(?). W takim razie stwierdzam, iż TO forum mimo,że jest pod logo Fujitsu nie jest dobrym miejscem dla uzyskania szybkiej i treściwej odpowiedzi. Uśmiech

"Mam nadzieję iż w tym wątku uzyska Pan odpowiedź na swoje pytanie."
Nadzieję także wyrażałem lecz ile mozna czekać. Sytuacja się zmieniła i wątek się zdeaktualizował. Więc śmiało go można kasować.

Pzdr.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.096 sekund z 18 zapytaniami.