Witam
W nawiązaniu do informacji o wątku przeniesionym do piaskownicy.
Korzysta Pan z FORUM gdzie wiekszość osób udziela odpowiedzi NIEODPŁATNIE w granicach posiadanej wiedzy, a nie z infolinii / serwisu gdzie do dyspozycji są osoby gotowe od razu odpowiedzieć na większość zapytań, dlatego proszę o więcej szacunku do użytkowników forum, nawet jeśli nie odpowiadają na Pańskie zapytanie. Dodatkowo zadając pytanie o "... szansę na satysfakcję z wydanych pieniędzy ..." proszę się liczyć z tym iż nikt nie wyceni Pańskiej satysfakcji z 10/50/100/200% wzrostu wydajności w stosunku do bliżej nieokreślonej kwoty. Potrafię zrozumieć zdenerwowania / frustrację / niezadowolenie wyrażane nawet dość ostro, nie będzie jednak nigdy zezwolenia na obrażanie innych. Ze względu na użyte słownictwo w/w wątek znalazł się tam gdzie lądują wszystkie podobne treści. Nie został skasowany jednak nie będzie na niego odpowiedzi, ani przeprosin za przeniesienie go z forum głównego.
Mam nadzieję iż w tym wątku uzyska Pan odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrawiam
Proponuję czytać ze zrozumieniem i nie mieszać w to innych uzytkowników słowami "więcej szacunku do użytkowników forum", ponieważ nie o osobach postronnych pisałem. Jeśli forum jest prowadzone na luzie i bardziej hobbistycznie niż profesjonalnie to chciałbym tego wyraźną informację. Bądź co badź jest to forum na stronie firmowej i spodziewałbym się konkretniejszych odpowiedzi lub odpowiedzi w ogóle, a z uzyskaniem ich widać jest problem. Sytuację tłumaczy sformuowanie "gdzie wiekszość osób udziela odpowiedzi NIEODPŁATNIE" - komu po pracy lub w trakcie niej zamiast wypić kawę chce się poważnie podejść do problemów z forum(?). W takim razie stwierdzam, iż TO forum mimo,że jest pod logo Fujitsu nie jest dobrym miejscem dla uzyskania szybkiej i treściwej odpowiedzi.

"Mam nadzieję iż w tym wątku uzyska Pan odpowiedź na swoje pytanie."
Nadzieję także wyrażałem lecz ile mozna czekać. Sytuacja się zmieniła i wątek się zdeaktualizował. Więc śmiało go można kasować.
Pzdr.