Maj 22, 2012, 02:00:54 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zawiecha przy uruchamianiu Amilo Notebook Pi 3540  (Przeczytany 795 razy)
siweki1
Nowy użytkownik
*

« : Październik 31, 2010, 23:14:56 »

Witam, od roku jestem użytkownikiem Notebook'a Amilo Pi 3540.
Ogólnie jestem bardzo z niego zadowolony ale wczoraj przytrafiła mi się straszna rzecz.
Chodzi o to że gdy uruchamiam laptopa to po ekranie na którym jest nazwa firmy Fujitsu-Siemens (czy jakoś tak)
wyskakuje czarny ekran z białym paseczkiem w górnym lewym roku ekranu.
Gdy to się pojawia to działa w nieskończoność, a na dodatek gdy podczas tego działania nacisnę jakiś przycisk to Notebook wydaje jakies dziwne dźwięki.
Proszę o jaknajszybszą odpowiedź.
Zależy mi na tym ponieważ mam zbyt dużą ilość danych na Notebook'u że nie mogę ich utracić.

siweki1
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Listopad 01, 2010, 10:09:23 »

Aha i jeszcze jedno, odkryłem to dzisiaj, gdy wkładam płytkę z Windowsem, i właśnie biorę rozruch z Dysku CD, gdy juz się wszystkie zakończą ładowania sterowników Windowsa itp. wyskakuje znowu ten czarny ekran z paseczkiem w gornym lewym rogu ekranu a po chwili wyskakuje mi zrzut fizycznej pamięci, (ten niebieski ekran z osdtrzeżeniami typu "jeśli widzisz to pierwszy raz to zresetuj komputer" czy takie coś).
Proszę o jak najszybszą odpowiedź i o pomoc oczywiście  Płacz
Pojutrze muszę oddać pracę którą mam na Notebooku.
Proszę o pomoc
jabu74 - ekspert
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2010, 12:09:35 »

Witaj

Próbowałeś uruchomić w trybie awaryjnym ?
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.105 sekund z 18 zapytaniami.