Maj 22, 2012, 18:37:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amilo pa 3553  (Przeczytany 2013 razy)
tomaszek100
Nowy użytkownik
*

« : Sierpień 07, 2009, 07:50:10 »

Otóż mam problem w moim notebooku. Nie mogę włączyć wifi... wciskam fn+f1 i nic, nie wyskakuje żadne okienko. Mój znajomy, ma takiego samego laptopa jak ja, i u niego da się włączyć wifi. Co może być problemem?? Zaktualizowałem wszystkie sterowniki, przeskanowałem cały komputer programem AVG anti-virus free z najnowszą bazą wirusów, żadnych wirusów nie ma, więc pytam co może być przyczyną. Wifi jest mi bardzo potrzebne, gdyż od września wybieram się do nowej szkoły, gdzie można korzystać z wifi za darmo... Proszę o rozpatrzenie mojego problemu i podanie wskazówek jak z tymi błędami/usterkami postąpić. Z góry dzięki
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Sierpień 10, 2009, 08:27:58 »

Witam

Czy w BIOS'ie jest jako aktywne? Czy zainstalowano program Power Manager?

Pozdrawiam

tomaszek100
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Sierpień 27, 2009, 12:24:20 »

Sprawdzałem w biosie i jest na enabled. Program power manager, nie pomoże bo on służy tylko do wyłączania komputera w określonym czasie. Może mi podasz sterowniki które mam zainstalować, czy program. A może użyć płytki recovery Co? ? Naprawdć, bardzo potrzebne mi jest wifi. Próbowałem nawet na innym koncie użytkownika ale dalej nic. Proszę o szybką pomoc!
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Sierpień 27, 2009, 13:06:17 »

Witam

Dziwne ... do tej pory program "Power Manager" udostępniany przez firmę Fujitsu służył do załączania WiFi i Bluetooth - jest to opisane w instrukcji obsługi.

Pozdrawiam

tomaszek100
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Sierpień 27, 2009, 13:15:27 »

Ten power manager?? http://mpliki.pl/narzedzia_systemowe/dodatki_systemowe/1226/power_manager;/
Problem rozwiązałem sam Mrugnięcie wystarczyło ściągnąć activesync i launch manager i potem wejsc w skrót który się zwie WisWBSet i wyskoczy pożądane okienko z włączeniem wifi Mrugnięcie
Ale i tak dzięki za pomoc :]
tomaszek100
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Sierpień 27, 2009, 13:26:33 »

A i jeszcze zauploadowałem w sieci potrzebne pliki jakby ktoś potrzebował:
http://www.4shared.com/file/128103747/94fac720/Wifi_pa3553.html
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Sierpień 31, 2009, 11:37:51 »

Witam

Przepraszam za przejęzyczenie z "Power Manager", miałem na myśli oczywiście  "Launch Manager".

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.089 sekund z 18 zapytaniami.