Maj 22, 2012, 18:39:35 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amilo PA2548 i problem z WiFi  (Przeczytany 2356 razy)
mario595
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 30, 2009, 22:30:15 »

Mam pytanie do Was. Jakie stery macie zainstalowane w VISTA Home 32bit w tymże lapku? U mnie jest dostawca SiS (163u) a na stronie F-S w driverach jest ATHR. Niemam pojęcia skąd u mnie takie stery. Po odinstalowaniu próbowałem zainstalować te ściągnięte ze strony F-S ale nie umiałem - brak .exe czy co? Proszę o pomoc ponieważ mam dość duże kłopoty z internetem - tak jakby gubił pakiety . Ogólnie wolno chodzi na WiFi a AP jest w odległości 2m.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 30, 2009, 22:33:00 wysłane przez mario595 » Zapisane
lukam3a
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Luty 07, 2009, 14:18:07 »

Witam Pana Duży uśmiech.Jeśli masz drivery na viste(powinny być jak nie usunąłeś).Ja też mam tego lapka ale u mnie nawet nawet na xp działa.Zainstaluj plik EXE z folderu SIS1 a potem otwórz menu Mój komputer.Z paska narzędzi wybrać właściwości systemu a potem MENEDZER URZADZEN.Powinny wyświetlić się brakujące Urządzenia.A chodzi tu o ETHERNET zapewne.Gdy zaznaczysz wybierz opcję zainstaluj sterownik,wybierz folder z DRIVERS(tam gdzie SIS1)ATHEROS1.
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Luty 09, 2009, 09:41:50 »

Witam

Można tez skorzystać z DeskUpdate:
http://support.fujitsu-siemens.com/DeskUpdate/DeskUpdate.asp?LNG=EN,Haupt

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.105 sekund z 18 zapytaniami.