Maj 22, 2012, 18:40:47 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amilo Pa2548  (Przeczytany 769 razy)
member5007
Nowy użytkownik
*

« : Luty 21, 2010, 23:49:19 »

witam wszystkich.
mam taki problem iz nie dziala mi w pelni przycisk FN. tzn wszystkie opcje dzialaja prawidlowo ale jak np chce wylaczyc touchpada (FN + F6)albo wyciszyc dzwiek(FN+F3) to nie reaguje Smutny
problem tkwi pewnie z sterownikach ale mam zainstalowanego realteka a sterow do pada nie moge sie doszukac:(
a deskupdate nic nie szuka:( co mam zrobic by te funkcje dzialaly ? dodam iz mam win7 x64

prosze o pomoc
i z gory dziekuje.
member5007
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Luty 21, 2010, 23:59:59 »

przepraszam modow i adm za to ze pewnie teraz zlamalem regulamin ale to nie spam tylko niewidze nigdzie przycisku "edytuj" Język mam jadzieje ze nie dostane za to zamkniecia topicu.

no wiec do mojej wczesniejszej wypowiedzi chcialem tez dodac iz nie dziala mi takze przelaczenie na tryb cichej pracy i light detector Smutny( a nigdzie nie widze sterow do tego Smutny czy moge dzies znalezc alternatywe do nich ? no na stronie producenta widze tylko deskupdatera i to tylko pod viste...

prosze o pomoc.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.076 sekund z 18 zapytaniami.