Maj 22, 2012, 18:41:12 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amilo pa2548-problemy z uruchomieniem..pomocy:(  (Przeczytany 1099 razy)
Gonia
Nowy użytkownik
*

« : Grudzień 01, 2008, 17:23:16 »

Komputer nie chce mi sie włączyc normalnie,jest zaznaczona opcja uruchom narzędzie do naprawy sytemu tylko to narzędzie to restartowanie...jest napisane żeby włozyc dvd ,ale tutaj obecnie gdzie jestem nie mam tej płyty i nie wiem czy wogóle była..Druga opcja to zrobic bez płyty ale jest napisane:"Restore factory default settings,presonal data will be lost!!" czy to oznacza że jak zaznacze ta opcje to wszystkie moje dane zapisane na komputerze zostana utracone? Nie chcę tego..Żadna opcja f8 nie chce działac... pomocy nie wiem co robic Płacz
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 02, 2008, 09:11:09 »

Witam

W instrukcji powinno być opisane iż po otrzymaniu komputera należy zrobić dysk Recovery - jeśli dysk Recovery nie został utworzony to jest problem. Proponuję zadzwonić na infolinię 0801 300 100

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.133 sekund z 18 zapytaniami.