Maj 22, 2012, 18:41:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: AMILO Pi 1505 KONTROLER PAMIĘCI MASOWEJ VISTA PROBLEM!!  (Przeczytany 3979 razy)
kobart
Nowy użytkownik
*

« : Listopad 03, 2008, 22:03:51 »

Posiadam takiego lapka jak w temacie, zainstalowałem system VISTA x64, nie posiadam w tej chwili płytki z driverami bo została w domu a jestem na wyjeździe, ale i tak nie było na niej sterów pod viste.

W menadżerze urządzeń mam jedno urządzenie KONTROLER PAMIĘCI MASOWEJ, dla którego nie ma sterownika. Nie działa mi czytnik kart, więc podejrzewam że to jest to urządzenie. Instalowanie sterów ze strony F-S nic nie zmienia, cały czas nie chce zainstalować tego kontrolera. Instalowałem drivery od chipset'u, SATA, i od czytnika kart i nic nie pomaga.

Ma ktoś jakiś pomysł??

Z góry dzięki za pomoc
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Listopad 04, 2008, 09:10:00 »

Witam

Proponuje sprawdzić program DeskUpdate, jeśli to nie pomoże to program Everest, lub inny program do listingu elementów bazowych komputera - podaje dokładne dane każdego podzespołu.

Pozdrawiam

kobart
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Listopad 04, 2008, 16:26:36 »

DeskUpdate już sprawdzałem, nić nie pomogło. Sprawdzę jeszcze z Everest'em, może to pomoże. Z tego co pamiętam to jak miałem oryginalną płytę z driverami to na Windows Vista 32bit poszlo wszystko. Będę kombinował dalej, a jeśli nic nie wyjdzie to w czwartek będę miał swoje drivery od lapśmoka bo zjadę do domu i je wezmę.

Czekam na dalsze propozycje od Was użytkownicy
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.088 sekund z 18 zapytaniami.