Witam,
Mam nadzieję że ktoś tutaj udzieli mi szybkiej, sensownej,rzeczowej odpowiedzi...
Posiadam lapka Amilo Pi 2515... wczoraj normalnie na nim śmigałem i w pewnym momencie mi się zawiesił... musiałem go wyłączyć... po ponownym uruchomieniu okazało się iż skasował się Windows ^^ (Windows Vista) -> System opereting not found ble ble ble....
Tak więc wsadziłem do napędu płytke załączoną razem z lapkiem Operating System Recovery... w celu zainstalowania ponownego czy też naprawy Windowsa... i tu jest problem.... płytka się ładuje... akceptuje warunki licencji ble ble... Wybieram instalacja niestandardowa iiii.......... wyskakuje okienko "Gdzie chcesz zainstalowć system Windows"? i na dole
"Nie znaleziono dysków. Kliknij przycisk Załaduj sterownik, aby dostarczyć sterownik pamięci masowej w celu instalacji" --- i wtf?? Szukałem już wszędzie tego sterownika i nic nie pomaga... Bo rozumiem że chodzi o sterownik SATA do dysku twardego... Pobrałem ze stronki Fujitsu owy sterownik SATA i nic LIPA... sterowniki nie chce sie załadować... wynika z tego że to nie ten sterownik ^^??? Wchodziłem do BIOSA ale tam guzik moge zrobić... widze tylko że HDD [None] - nie widzi mi dysku twardego...
Pytanie co mam teraz zrobić bo mnie tu juz ch.. strzela

Gdzie znaleźć ten sterownik pamięci masowej ? Na stronce Fujitsu nic takiego nei ma ? Jest tylko ten SATA ale komp go odrzuca...