Grzeg
Nowy użytkownik
|
 |
« : Marzec 11, 2009, 10:10:17 » |
|
Witam, Po uruchomieniu aplikacji cyberlink powerDV pojawia sie komunikat: No device has been detected, i niżej: connect devise and try again. Mimo że lampka obok oka kamery świeci. Vista nie wykrywa tego urządzenia, a próbowałem już instalowac sterowniki i nie przyniosło to efektów, a w związku z tym co opisywał inny postowicz, proszę o instrukcje jak sprawdzic w biosie czy jest zainstalowana, Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 11, 2009, 10:35:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grzeg
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 11, 2009, 14:03:40 » |
|
Najprostsze rozwiązania przynoszą jednak najlepsze efekty, dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZibiOs
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 13, 2009, 19:05:13 » |
|
Witam, podaj co zrobiłeś - może to pomóc innym. Pozdrawiam ZibiOs
|
|
|
|
|
|
Zarządzanie portalami. Pozycjonowanie stron. Aplikacje internetowe. http://ZibiOs.pl
|
|
|
Grzeg
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 13, 2009, 20:12:18 » |
|
Witam, zainstalowałem skype i zobaczyłem że kamera działa, mimo że program cyberlink powerdvd nadal twierdzi że sprzęt nie jest podłączony, dla mnie fakt że kamerka działa. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZibiOs
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 13, 2009, 21:01:31 » |
|
Witam, PowerDVD sprawdza czy jest podłączona KAMERA CYFROWA a nie kamerka internetowa. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Zarządzanie portalami. Pozycjonowanie stron. Aplikacje internetowe. http://ZibiOs.pl
|
|
|
Grzeg
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 14, 2009, 09:25:55 » |
|
To już wszystko jasne, dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kejsa
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 01, 2011, 13:26:17 » |
|
Mam prośbę, kiedyś kamerka w Amilo Pi 2530 działała bardzo dobrze, a teraz gdy ją uruchamiam zapala się zielone światełko - czyli wszystko powinno działać, a gdy włączam skype'a to nie mam obrazu z kamery. Co mam zrobić, aby kamera znowu dobrze działała? Proszę poratujcie mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 13, 2011, 14:15:12 » |
|
Witam
Proponuje sprawdzić działanie w innym programie, np. GG. Jesli będzie działało to proponuje zmienić ustawienia Skype.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|