Maj 22, 2012, 19:15:04 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Czerwone artefakty Amilo Pi 2530  (Przeczytany 778 razy)
wolt77
Nowy użytkownik
*

« : Czerwiec 05, 2009, 13:24:00 »

W środę jak włączyłem lapka, zauważyłem czerwone artefakty oraz czerwoną pionową kreskę po lewej stronie matrycy. Pojawiły się sie zaraz po włączeniu, a co ciekawe zniknęły po zalogowaniu do Visty. Jeszcze przez jakiś czas były lekko widoczne w miejscach, w których wyświetlany był czarny kolor na tapecie. Jak laptop trochę popracował wszystko ustało. Uruchomiłem go ponownie i nic nie było. Niestety w czwartek i dziś było to samo, a zjawisko zaczęło się nasilać. Jak laptop odpocznie wszystko wraca. Po zalogowaniu do Visty wszystko jest ok. Może coś się odlutowało lub coś puściło? Jak komputer się nagrzeje to jest ok. Nigdzie w ostatnim czasie nie podróżował od ponad miesiąca laptop jest na biurku i nie był przenoszony. Czy ktoś ma pomysł, co to może być?
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 08, 2009, 07:45:53 »

Witam

Coś nie styka, po nagrzaniu wraca do normy - jeśli jest na gwarancji to proponuję serwis

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.086 sekund z 18 zapytaniami.