Maj 22, 2012, 19:25:31 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Fujitsu Amilo nie chce sie wlaczyc  (Przeczytany 695 razy)
cmsydney
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 01, 2011, 11:54:31 »

Witam
Mam problem z Fujitsu Amilo 2735. Wczoraj go uzytkowalem bez zadnych problemow, wylaczylem jak zwykle. Dzisiaj wlaczam i jedynie co to zapala sie lampka od dysku na 1 sekunde i nic sie nie dzieje. Ekran czarny i na nic nie reaguje. Oczywiscie w tym czasie laptop pracuje bo slychac lekki szum. Jedyna reakcja to dzwiek na wcisniecie przycisku uspienia.
W czym moze byc problem? Ciekawe czy nowy rok to zbieg okolicznosci.

Pozdrawiam
cmsydney
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Styczeń 01, 2011, 18:38:13 »

Zaobserwowalem, ze w srodku laptopa cos sie przemieszcza. Nie wiem czy dopiero teraz sie to stalo czy juz wczesniej. Postanowilem wiec rozebrac laptopa.

Odkrecilem wszystkie srubki od spodu, zdjalem pokrywe z przyciskiem power, wyjalem klawiature, odkrecilem mocowanie lcd, odkrecilem dwie srubki pod cdromem, odkrecilem trzy srubki mocujace trojkatny radiator. Niestety pozostala jedna, ktora trzyma i nie wiem jak sie do niej dobrac. Od strony klawiatury widoczny jest gwint ze spodem srubki przy prawym gornym rogu lewego glosnika. Od spodniej strony nie ma zadnego otworu. Jak sie do niej dobrac?

Co do tego elementu, ktory latal w srodku to byla srubka.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.1 sekund z 18 zapytaniami.