Maj 22, 2012, 19:29:34 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: FUJITSU SIEMENS ESPRIMO MOBILE V5535  (Przeczytany 3874 razy)
riste
Nowy użytkownik
*

« : Grudzień 08, 2008, 20:43:10 »

MAM PROBLM TYPU: KURSOR NIE DZIALA  PO WLACZENIU LAPTOPA JEST PRZEZ CHWILE DOBRZE A PO CHWILI KURSOR  LATA I PO TEM STAJE W MIEJSCU!!! LAPTOP JEST NOWY PROSZE O POMOC MYSLE ZE TO STEROWNIKI ALE JA SIE NA TYM NIE ZNAM Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!!a jeszcze jedno jak podlaczy sie myszke to dziala bez zarzutow
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 09, 2008, 08:45:29 »

Witam

Proszę o sprecyzowanie:
- w którym momencie ładowania systemu kursor działa poprawnie "stoi", w którym "lata" (przez ile minut, do którego momentu)?
- czy później można użytkować touchpad normalnie?
- po podłączeniu myszki touchpad działa bez zarzutu?
- w przypadku "latania" kursora czy dotknięcie touchpad'a poprawia sytuację?

Wstępnie obstawiał bym problem z touchpadem, lub sprawdził czy nie mam podpiętych/wykrytych bezprzewodowych urządzeń wskazujących.

Pozdrawiam

riste
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 11, 2008, 19:28:05 »

witam i dziekuje za odpowiedz jest tak:      -po wlaczeniu laptopa dziala tylko chwilke ruszy sie kilka razy i zaczyna wariowac po nacisnieciu stanie w miejscu i nie da sie nic zrobic      -nieraz jest tak ze po chwili jet ok i znow tak samo lata, staje    -sterowniki bylo na nowo wgrane i pochodzil chwile i znow tak samo    -jak podlaczy sie myszke dziala dobrze prosze o pomoc bo nie wiem czy to jest wada techniczna czy co?Pozdrawiam
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Grudzień 12, 2008, 08:11:13 »

Witam

Proszę pisanie pełnymi zdaniami:

"ruszy sie kilka razy i zaczyna wariowac" - kursor ruszy się samoczynnie i zaczyna wariować? kursor ruszy się po użyciu Touchpada i później zaczyna wariować? ...

BARDZIEJ PRECYZYJNIE, Z PRZECINKAMI !!!
"ruszy sie kilka razy i zaczyna wariowac" czy "zaczyna wariowac po nacisnieciu"

W przeciwnym wypadku ciężko zrozumieć o co chodzi. 
Ogólnie rzecz biorąc zakładam problem z touchpadem i sugeruję serwis.

Pozdrawiam

Maksel
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 04, 2009, 11:48:46 »

Witam

Mam problem z tym samym modelem laptopa, ale z kolei mi nie działa odtwarzacz CD ROM a dokładniej: optiarc DVD RW AD-7590 . Jestem zielony w obsłudze komputerów także proszę ewentualnię o pomoc krok po kroku.
Problem jest taki:

Gdy wkładam płytę (obojętnie jaką) przez chwilę coś szumi w napędzie jakby się wgrywało i na kursorze pojawia się mała płytka i tak trzy razy ładuję się coś w napędzie i potem echo, koniec. Wchodziłem w menedżer urządzeń i tam pisze, że jest wszystko ok, czytałem na innym forum żeby odinstalować CD ROM i po restarcie komputera samo się zainstaluje. Zrobiłem tak, ale to nic nie dało. Laptop kupiłem we wrześniu 2008 i był bardzo mało używany. Wcześniej działał bez problemu. Przypomne, że miałem ostatnio problem z wirusami. Pojawiło się sporo trojanów i  Blue screen (tzw. ekran śmierci jak go nazywają), który jakoś udało mi się zwalczyć, potem nie mogłem otwierać skrótów do dysków. Wyskakiwało okno z wyborem programu do otwierania. Też jakoś to obszedłem, ale z tym napędem nie potrafię nic. Jest mi bardzo teraz potrzebny także proszę o pomoc. Dzięki to moje gg jakby coś 15739512
ZibiOs
Użytkownik
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 04, 2009, 18:19:14 »

Witam. Postaw na nowo system - jeśli nadal nie będzie działał to daj znać. Pozdrawiam

Zarządzanie portalami. Pozycjonowanie stron. Aplikacje internetowe.
http://ZibiOs.pl
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.094 sekund z 18 zapytaniami.