Maj 22, 2012, 19:46:56 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Nie mogę uruchomić Laptopa.  (Przeczytany 2362 razy)
Twardy7
Nowy użytkownik
*

« : Listopad 22, 2008, 19:11:34 »

Wczoraj nabyłem nowego laptopa FS V6535 (2,0 ghz, 2 gb ram, 250 gb). Po kilku próbach udało mi się zainstalować system windows xp prof sp3 (laptop był bez systemu). Wczoraj wszystko działało, zaistalowałem kilka programów (office, winzip, kodeki i temu podobne), nie grzebałem nic w biosie ani rejestrze. Dzisiaj po włączeniu przestał wykrywać urządzenia USB (nie widział ani myszki ani pena). Chciałem go wyłączyć i ponownie uruchomić. I już niestety nie uruchomiłem. Pojawia się tylko to pierwsze okienko firmowe z ładowaniem biosa (które trwa kilka minut) i później na ekranie jest tylko migający _ . Nie bootuje się ani z płytki ani z dysku. W biosie wygląda tak jakby wogóle nie było stacji CD (w opcjach bootowania nie ma do wyboru opcji CD). Już nie mam pojęcia co zrobić. Może ktoś miał podobny problem albo wie co można z tym fantem zrobić.
Z góry dzięki za porady.
Pozdr
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Listopad 24, 2008, 08:24:07 »

Witam

Jeśli problem jest na poziomie BIOS (i nie było nic zmieniane) to proponuję kontakt ze sprzedawcą, lub  serwis Fujitsu Siemens Computers

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.087 sekund z 18 zapytaniami.