Forum Fujitsu Shop
Konfigurator Fujitsu Technology Solutions 01.04.2009 spółka Fujitsu Siemens Computers zmieniła nazwę na Fujitsu Technology Solutions
   Strona główna  | Pomoc  | Szukaj  | Zaloguj się  | Rejestracja  | Support  | Sklep  | Konfigurator  | Akcesoria  |  
Luty 23, 2012, 02:33:24 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Amilo pro v2055 zawiesza się  (Przeczytany 200 razy)
Fujitsuser
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 09, 2012, 19:57:42 »

Witam uzytkowników forum jak i ekspertów serwisowych. Chciałbym podzielić się z wami pewnym problemem a może także znaleźć jego rozwiązanie. Otoz laptop F-S Amilo pro v 2055 zawiesza mi się dość często podczas różnych operacji przeprowadzanych na nim, lecz bardzo często sytuacja ta ma miejsce podczas odtwarzania np filmików z serwisu Youtube. Ogladając np trzeci filmik pod rząd mozna mieć 100% gwarancję że zawiecha nastąpi. Objawia się to całkowitym zamrożeniem sytsemu, pomaga jedynie twardy restart czyli wyciągnięcie wtyczki od zasilania. Wiem że ten laptop to już deczko wiekowy sprzęt ale jak do tej pory spisywal się bezawaryjnie i jestem z niego zadowolony. Daletgo chcialbym spytać ekspertów i innych userów tego forum czy znają przyczynę takiego problemu, bo chcialbym jednak dalej korzystać z tego laptopa.

Specyfikacja laptopa:
 Płyta główna:
      Typ procesora                                     Mobile Intel Celeron M, 1474 MHz (11 x 134)
      Nazwa płyty głównej                               FUJITSU SIEMENS AMILO PRO V2055
      Mikroukład płyty głównej                          VIA P4M800 Pro
      Pamięć fizyczna                                   448 MB
      Typ BIOS'u                                        Phoenix (09/19/06)

Ekran:
      Karta wideo                                       VIA/S3G UniChrome Pro IGP  (64 MB)
      Karta wideo                                       VIA/S3G UniChrome Pro IGP  (64 MB)
      Akcelerator 3D                                    VIA/S3 UniChrome Pro
      Monitor                                           Monitor Plug and Play

Multimedia:
      Karta dźwiękowa                                   VIA AC'97 Enhanced Audio Controller

z góry dziękuje za jakieś sugestie w poradzeniu sobie z w/w problemem
Fujitsuser
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #1 : Styczeń 24, 2012, 22:03:13 »

Widzę że to forum już jest martwe, a szkoda gdyż liczyłem na jakies podpowiedzi użytkowników tego forum. W każdym razie życzę powodzenia wszystkim korzystajacym z tego forum uzytkownikom produktów marki FS.

Pozdrawiam
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.089 sekund z 18 zapytaniami.