Forum Fujitsu Shop
Konfigurator Fujitsu Technology Solutions 01.04.2009 spółka Fujitsu Siemens Computers zmieniła nazwę na Fujitsu Technology Solutions
   Strona główna  | Pomoc  | Szukaj  | Zaloguj się  | Rejestracja  | Support  | Sklep  | Konfigurator  | Akcesoria  |  
Luty 08, 2012, 19:53:05 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: problem z bluetooth w pi 3540  (Przeczytany 1289 razy)
Janusz059
Nowy użytkownik
*

« : Wrzesień 22, 2009, 22:29:40 »

Na wszystkie sposoby próbowełem uzyskać połączenie poprzez PC SUIT z nokią E51. Użyłem wielu podpowiedzi, kombinowałem  ale żadne nie zadzialało. komputer nie widzi żadnego urządzenie po bluetooth. Proszę o podpowiedzi w tym zakresie.

Dziękuję Janusz
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2009, 10:46:39 »

Witam

Bluetooth jest załączony?

Pozdrawiam

Janusz059
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2009, 12:13:06 »

Właśnie!!! Tylko, że nie wiem gdzie się go wlącza? Czy przez Fn + F1, czy też istnieje inna kombinacja klawiatury. Dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Janusz
Jarek099
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 23, 2009, 13:22:07 »

Witam

Model tego komputera nie posiada wbudowanego bluetooth musi Pan dokupić moduł

Pozdrawiam
Janusz059
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 23, 2009, 14:02:17 »

Dziękuję za trafną odpowiedź. Właśnie dowiedziałem się, że tu po porstu nie ma wbudowanego urządzenia. Ale właśnie pojawił się kolejny problem z USB do E51. Mój komputer nie widzi NOKII, ale na pewno mam tu USB i inne urządzenia przez USB działają, może w tym względzie mogę liczyć na pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Janusz
Janusz059
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 23, 2009, 15:12:04 »

Posiadam pi 3540 z niesforną Vistą. Od dwóch dni próbuję skomutować dwa urządzenia: laptopa z Nokią E51 poprzez USB. Mam ściągnięte nowe oprogramowanie PC SUITE 7.1...., ale po instalacji po podłaczeniu telefonu komputer informuję, że nie może zainstalować oprogramowania do kabla transmisji danych. Proszę o pmoc, za ktorą już z góry dziękuję. Dodam, że dzisiaj, po dwóch miesiącach użytkownia laptopa dowiedziaem się o braku w nim bluetootha. Dzięki. Pozdrawiam. Janusz
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 23, 2009, 15:34:10 »

Witam

Scaliłem dwa wątki

Pozdrawiam

Jarek099
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 23, 2009, 15:34:38 »

Witam

Czy kabel jest oryginalny ?
Czy ma pan zainstalowany tylko 1 program do obsługi telefonu ? Zalecam usunięcie PC Suite 7.1 i zainstalować oryginalne oprogramowanie lub w telefonie zmienić ustawienia na ,, usb -- > modem '' Osobiście posiadam Samsunga d900i i mi takie rozwiązanie działa.
Jeżeli kupił Pan z Salonu ten telefon powinien otrzymać Pan płytkę CD/DVD z darmowym oprogramowaniem do tego telefonu .

Pozdrawiam
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.114 sekund z 18 zapytaniami.