Janusz059
Nowy użytkownik
|
 |
« : Wrzesień 22, 2009, 22:29:40 » |
|
Na wszystkie sposoby próbowełem uzyskać połączenie poprzez PC SUIT z nokią E51. Użyłem wielu podpowiedzi, kombinowałem ale żadne nie zadzialało. komputer nie widzi żadnego urządzenie po bluetooth. Proszę o podpowiedzi w tym zakresie.
Dziękuję Janusz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 23, 2009, 10:46:39 » |
|
Witam
Bluetooth jest załączony?
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Janusz059
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 23, 2009, 12:13:06 » |
|
Właśnie!!! Tylko, że nie wiem gdzie się go wlącza? Czy przez Fn + F1, czy też istnieje inna kombinacja klawiatury. Dziękuję za podpowiedzi. Pozdrawiam Janusz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek099
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 23, 2009, 13:22:07 » |
|
Witam
Model tego komputera nie posiada wbudowanego bluetooth musi Pan dokupić moduł
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Janusz059
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 23, 2009, 14:02:17 » |
|
Dziękuję za trafną odpowiedź. Właśnie dowiedziałem się, że tu po porstu nie ma wbudowanego urządzenia. Ale właśnie pojawił się kolejny problem z USB do E51. Mój komputer nie widzi NOKII, ale na pewno mam tu USB i inne urządzenia przez USB działają, może w tym względzie mogę liczyć na pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. Janusz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Janusz059
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 23, 2009, 15:12:04 » |
|
Posiadam pi 3540 z niesforną Vistą. Od dwóch dni próbuję skomutować dwa urządzenia: laptopa z Nokią E51 poprzez USB. Mam ściągnięte nowe oprogramowanie PC SUITE 7.1...., ale po instalacji po podłaczeniu telefonu komputer informuję, że nie może zainstalować oprogramowania do kabla transmisji danych. Proszę o pmoc, za ktorą już z góry dziękuję. Dodam, że dzisiaj, po dwóch miesiącach użytkownia laptopa dowiedziaem się o braku w nim bluetootha. Dzięki. Pozdrawiam. Janusz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 23, 2009, 15:34:10 » |
|
Witam
Scaliłem dwa wątki
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek099
Nowy użytkownik
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 23, 2009, 15:34:38 » |
|
Witam
Czy kabel jest oryginalny ? Czy ma pan zainstalowany tylko 1 program do obsługi telefonu ? Zalecam usunięcie PC Suite 7.1 i zainstalować oryginalne oprogramowanie lub w telefonie zmienić ustawienia na ,, usb -- > modem '' Osobiście posiadam Samsunga d900i i mi takie rozwiązanie działa. Jeżeli kupił Pan z Salonu ten telefon powinien otrzymać Pan płytkę CD/DVD z darmowym oprogramowaniem do tego telefonu .
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|