Forum Fujitsu Shop
Konfigurator Fujitsu Technology Solutions 01.04.2009 spółka Fujitsu Siemens Computers zmieniła nazwę na Fujitsu Technology Solutions
   Strona główna  | Pomoc  | Szukaj  | Zaloguj się  | Rejestracja  | Support  | Sklep  | Konfigurator  | Akcesoria  |  
Luty 08, 2012, 20:18:48 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z fojitsu siemens m1437G  (Przeczytany 1440 razy)
Mefiusz
Nowy użytkownik
*

« : Maj 02, 2008, 14:04:51 »

Witam
Mam problem z laptopem Amilo M1437G.Siedząc na nim wczoraj po prostu mi się wyłączył, na początku nie chciał mi się on wcale włączyć dopiero po wyjęciu baterii, się włączył ale nawet do biosu nie mogę wejść na początku wcale nie wykrywał dobrze mojego procesora dopiero po wyjęciu i zmianie pasty bios dobrze go wykrył ale problem dalej nie ustąpił nie ma jak wejść do biosu.Gdy naciskam klawisz F2 nic się nie dzieje.Szukałem biosu do tego laptopa ale nie mogę go nigdzie znaleść, nie wiem w jakim sposób mam go wgrać bo myślę że jest problem z biosem.Proszę o pomoc i udostępnienie mi biosu.
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Maj 05, 2008, 07:06:39 »

Witam
Zakładam że jest to usterka związana z przegrzaniem się procesora i/lub innych podzespołów płyty głównej, obawiam się iż w takim przypadku zmiana/wgranie oprogramowania nie pomoże i wymagana będzie wymiana uszkodzonych podzespołów w serwisie. Proponuję skontaktować się z serwisem, dane kontaktowe na: http://forum.fujitsu-siemens-shop.pl/serwis-pogwarancyjny-b2.0/
Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.462 sekund z 18 zapytaniami.