Maj 22, 2012, 20:05:37 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: problem z klawiszem FN - Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V 6535  (Przeczytany 1016 razy)
kamciak
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 17, 2011, 09:12:52 »

Witam!
Po powrocie z serwisu gwarancyjnego FSC przeinstalowałam system operacyjny (windows Vista Bussines 32 bit), zauważyłam że klawisz fn nie działa, sterowniki wg zaleceń serwisu zainstalowałam najnowsze ze strony producenta. Nie wiem czy jest to wynikiem działania serwisu że klawisz nie działa, wymieniano tam płyte głowną, czy też jest to wina systemu. Czy powinnam zainstalować system jeszcze raz? Nadmienię że nie jestem w stanie stwierdzić czy zaraz przyjeździe z serwisu klawisz działał czy nie. Proszę o pomoc, może coś trzeba zainstalować jeszcze raz? jakoś włączyć ten przycisk? Czy powinnam odesłać notebooka?
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Luty 14, 2011, 09:02:18 »

Witam

Na standardowej konfiguracji (świeżo zainstalowany system in sterowniki do płyty głównej) klawisz powinien działać praktycznie od razu. Jeśli nie działa proponuję kontakt z serwisem.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.108 sekund z 18 zapytaniami.