Maj 22, 2012, 20:07:57 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z moim Fujitsu Siemens lifebook e series  (Przeczytany 2225 razy)
pawon
Nowy użytkownik
*

« : Kwiecień 26, 2009, 18:38:57 »

Witam wszystkich mam taki problem nie moge zainstalować windowsa problem ten powstał od czasu gdy miałem na nim windowsa i w pewnym momencie podpiołem pendriwa i laptom mi sie sam zresetował i po tym już nie działał taak jak należy tzn. nie widział portów usb ani też żadnych urządzeń jak sie do niego podłaczało np. pendriwa i też dziwne że były widoczne jakieś 2 stacje dysków no i chciałem przeinstalować windowsa ale też nie dało rady więc pomyślałem że może jakiś wiruc i postanowiłem od nowa dysk sformatować i zainstalować od nowa windowsa ale jest taki problem że instaluje sie do pewnego momentu jest pasek instalowanie urządzeń i jest że koniec za 34 min i na tym kończy sie instalacja tzn. staje w tym miejscu i dalej nie idzie już próbowałem na kilku wersjach windowsa i jest to samo czy jakieś urządzenie w lapku sie zepsuło już nie wiem co jest może ktoś coś podpowie  Smutny Smutny
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 27, 2009, 08:22:25 »

Witam

Podpowiedź: serwis

Pozdrawiam

paf
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 27, 2009, 19:16:00 »

Proponuje przeskanowac dysk twardy programem odnosnie bledow, bad sectorow itp.

Jest mozliwosc ze dysk twardy szfankuje.

Jaki laptop, jaki system?

Pozdrawiam paf
pawon
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 27, 2009, 19:32:38 »

Proponuje przeskanowac dysk twardy programem odnosnie bledow, bad sectorow itp.

Jest mozliwosc ze dysk twardy szfankuje.

Jaki laptop, jaki system?

Pozdrawiam paf

Laptop napisałem w temacie Fujitsu Siemens lifebook e series a system miałem XP z zp3 a teraz tez chce zainstalowac xp i niestety nie wchodzi
pawon
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 27, 2009, 19:38:49 »

Witam

Podpowiedź: serwis

Pozdrawiam

Ok dzięki za podpowiedź to wiedziałem od samego początku bez żadnych podpowiedzi myślałem że może jest jakiś szpec na forum co może coś innego podpowiedzieć np. jakaś wymiana pamięci ram ktoś mi coś takiego napisał nadmienie że jest to slsktronik pracuje w serwisie
dawaj milenium lub podmień RAM
wypiernicza sumę kontrolną
ram, karta graficzna(ram) i procek cach-e tego typu pierdoły
jeszcze podmianka bios-u jak się uda to może pomoże
to cytaty od kolegi
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 29, 2009, 08:44:49 »

Witam

Całkiem przyjemne sugestie ... ja jednak wychodzę z następującego założenia: jeśli sprzęt jest na gwarancji to ma działać poprawnie - niech się męczy serwis. Cokolwiek się stało nie jest to wina oprogramowania tylko sprzętu, nawet jeśli zamaskujemy błąd instalując inny system, usuwając cache, itp. to ten błąd pozostanie i może się okazać że po zakończeniu gwarancji koszt naprawy przekroczy wartość sprzętu. Wszelkie wymienione wcześniej propozycje mają sens wyłącznie wtedy jeśli chcemy pilnie skorzystać z komputera (np. by pobrać dane) i nie możemy chwilowo oddać sprzętu na serwis - choć osobiście skorzystał bym wtedy z UBUNTU LIVE.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.196 sekund z 18 zapytaniami.