Forum Fujitsu Shop
Konfigurator Fujitsu Technology Solutions 01.04.2009 spółka Fujitsu Siemens Computers zmieniła nazwę na Fujitsu Technology Solutions
   Strona główna  | Pomoc  | Szukaj  | Zaloguj się  | Rejestracja  | Support  | Sklep  | Konfigurator  | Akcesoria  |  
Luty 08, 2012, 20:37:51 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: rozszerzanie pamięci w Esprimo Q  (Przeczytany 857 razy)
krzysztofg
Nowy użytkownik
*

« : Czerwiec 24, 2008, 14:16:54 »

Witam serdecznie!

W jaki sposób można rozszerzyć pamięć w Esprimo Q? Konkretnie chodzi mi o model Q5020, jeżeli to istotne. zgodnie z informacją od Pani z Infolinii, mogę zrobić to sam, bez utraty gwarancji. Jednak: w jaki sposób zdjąć obudowę nie uszkadzając jej przy tym?

Z góry dziękuję za odpowiedź, jestem pewien, że podobny problem będzie pojawiał się coraz częściej  Mrugnięcie

PS.: Cztery magiczne śrubki ukryte pod gumą oczywiście wykręciłem, co dalej?

EDYTA:
Dobra, z pomocą znajomego elektronika, który nie bał się użyć siły, udało nam się dokonać cudu.
Aby ściągnąć wierzchnią część obudowy, należy po odkręceniu śrubek (4 sztuki, ukryte pod gumką na spodzie) tak długo męczyć tylną ściankę (przejście między białym, a szarym plastikiem), aż uda się górę ściągnąć. BTW, z przodu góra z dołem połączone są kabelkami, więc nie urwijcie ich!
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 24, 2008, 15:18:23 wysłane przez krzysztofg » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.952 sekund z 18 zapytaniami.