Maj 22, 2012, 20:28:58 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: skad nowe sterowniki do radeon mobility x700  (Przeczytany 1834 razy)
thomas516
Nowy użytkownik
*

« : Marzec 08, 2009, 22:01:25 »

skąd moge pobrac nowe sterowniki do redeona mobolity x700,te ze strony FS sa trochę wiekowe bo z 2005 roku a na stronie ATI nie ma bo z tego co wyczytałem to producenci laptopów nie zgodzili się aby ATI na swojej stronie udostępniała sterowniki,widziale że najnowsze mają nr 9,2 a te na stronie FS to 6.14. skoro producenci chca miec kontrole nad sterownikami to chociaż nie aktualizują wersję, bo to troche nie wpożądku w stosunku do klienta
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Marzec 09, 2009, 08:29:36 »

Witam

Sterowniki są dostępne na stronie ATI. Proszę nie wprowadzać w błąd innych użytkowników forum.

Pozdrawiam

thomas516
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Marzec 09, 2009, 09:43:47 »

niestety do radeona mobility x 700 nie ma na stronie ati i kazdy moze to potwierdzic kto probował sciagnac,sa tylko do radeona x700 ktore sciagnolem ale nie dzialaja bo nie sa zgodne,nie wprowadzam nikogo w blad bo tak jest na prawde z tymi sterownikami,
thomas516
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Marzec 09, 2009, 09:47:42 »

pod tym linkiem jest dostepny tylko jakis program do aktualizacji sterowników ale on wogule nie dziala bo wyskakuje komunikat ze sterowniki sa niekompatybilne z tym systemem i mam sie skontaktowac z dostawca sterowników, wystarczy popatrzec na necie i kazdy ma ten sam problem niezaleznie od firmy jakiej komputer posiada
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #4 : Marzec 11, 2009, 10:49:06 »

Witam

Niestety nie mam możliwości sprawdzenia tego osobiście, inni użytkownicy też tego nie zgłaszali wcześniej. Jeśli podane przeze mnie sterowniki nie działają to serdecznie przepraszam za błąd - jeśli jednak u któregoś z użytkowników forum zadziałają to proszę o kontakt.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.083 sekund z 18 zapytaniami.