Jak poinformowali mnie z innych for dyskusyjnych na temat cr-romów to wynika z tego, że CD-ROM się popsuł:( i trzeba w ramach gwarancji dać do naprawy:( link zamieszczam tutaj----> :
http://forum.programosy.pl/jak-odinstalowac-windows-vt109068.htmlA jeżeli się Panu nie chce wchodzić na ten link to tu opisuje wg.mnie przyczynę:)
więc tak: zrobiłem już dawno odinstalowanie cd rom co nie pomogło. Nie pisałbym na forum jakbym nie próbował sił sam, ale ja już nic nie wykombinuje. CD ROM wygląda na to, że nie działa. To jest Laptop Fujitsu Siemens Esprimo V5535 CD ROM/DVD ROM Optiarc kupiony we wrzesniu także nie zajechałem CD ROMa i tak był mało uzywany. Antywirusa miałem Norton, ale się subskrypcja skończyła i wirusy, a dokładnie trojany zaatakowały laptop zanim zdązyłem zainstalowac inny antywirus. I musiałem Zainstalowałem na nowo windowsa z płytki. Straciłem wszystkie dane, ale trudno. Co teraz sie okazuje nie osiągalne. Zainstalowałem na nowym windowsie Avire która mi spowolniła system. Odinstalowałem ją potem kaspersky zainstalowałem który mi tak napaskudził, że odinstalowałem go i wtedy zaczęły się schodki. Nie działała przeglądarka firefox, ale doszedłem za pomocą innych for dyskusyjnych, że mam nie odinstalowanego w pełni Nortona. Odinstalowałem go i firefox działał ale był kaspersky jakoś zagniezdzony i nie mogłem zainstalowac innego antywirusa. Też sobie z tym poradziłem i mam Avasta. Mam na gwarancji laptop ale oni moze tylko mi naprawia cd rom ale co z systemem? Pisałem na roznych forach ale nikt nic nie wie. A koszt pogotowia komputerowego jest zbyt drogi. Laptop jest potrzebny mi do pracy. Ah się rozpisałem. Dzięki za uwage i pozdrawiam.