Maj 23, 2012, 02:17:42 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: System się nie uruchamia (amilo li 2727)  (Przeczytany 1927 razy)
michal_1358
Nowy użytkownik
*

« : Listopad 27, 2008, 19:52:33 »

Witam
Całkiem niedawno temu miałem problem z wi-fi. powiedziano mi ze to Microsoft chyba dał taka automatyczna poprawkę i żebym od nowa zainstalował sterowniki. ale teraz nie mogę nic zrobić bo po prostu po wciśnięciu przycisku włączania laptopa pokazuje się napis Fujitsu-Siemens, potem jest pasek ładowania systemu, i ten pasek tak lata a nic się nie włącza.
chyba że przytrzymam przycisk i wyłącze mu zasilanie i potem od nowa włącze to mam 2 opcje:
-uruchom narzędzie do naprawy systemu podczas uruchomienia (zalecane)
-uruchom system windows normalnie
kiedy włącze tą pierwszą pokazuje sie napis: ,,Trwa ładowanie plików przez system  Windows..." , potem włącza się ten pasek i lata przez 5 minut po czym pojawia się czarny ekran.  ehh, czyzby jakas nieudana poprawka microsoftu lub vir ? albo słyszałem że to może procek albo płyta główna  D:    Co? Co?   
Czekam na szybką odpowiedź i Pozdrawiam - michal_1358
P.S. Dziś zauważyłem że przy włączaniu laptopa wentylator kręci się przez 4 sek. po czym przestaje. może to przez niego? D:
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2008, 17:12:20 wysłane przez michal_1358 » Zapisane
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2008, 08:11:00 »

Witam

Może być poprawka, może być wirus, może być awaria. Proponuję naprawę systemu i odzyskanie ważnych danych, a następnie reinstalację i po reinstalacji instalację programu antywirusowego.

Pozdrawiam

michal_1358
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 10, 2008, 22:13:36 »

Witam

Okazało się że rozwalił się cały dysk twardy nie da się odzyskać żadnych danych  O.o  nie wiem o co chodzi ale laptop pojechał (chyba do Warszawy) i mam nadzieję że szybko go wymienią (choć mówili że 2 tygodnie około trzeba czekać )      ;(

Pozdrawiam
admin
Administrator
Administrator
Ekspert

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : Grudzień 11, 2008, 09:03:57 »

Witam

Przykro mi, z doświadczenia wiem że strata danych na dysku jest ... bolesna.

Pozdrawiam

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.081 sekund z 18 zapytaniami.