Maj 23, 2012, 02:35:09 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Uruchomiono nową stronę http://akcesoria.fujitsu-shop.pl - zapraszamy!?wyszukiwanie zaawansowane
Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zawiecha przy uruchamianiu AMILO Pi 3540  (Przeczytany 392 razy)
siweki1
Nowy użytkownik
*

« : Listopad 01, 2010, 14:37:59 »

Witam, od roku jestem użytkownikiem Notebook'a Amilo Pi 3540.
Ogólnie jestem bardzo z niego zadowolony ale wczoraj przytrafiła mi się straszna rzecz.
Chodzi o to że gdy uruchamiam laptopa to po ekranie na którym jest nazwa firmy Fujitsu-Siemens (czy jakoś tak)
wyskakuje czarny ekran z białym paseczkiem w górnym lewym roku ekranu.
Gdy to się pojawia to działa w nieskończoność, a na dodatek gdy podczas tego działania nacisnę jakiś przycisk to Notebook wydaje jakies dziwne dźwięki.
Zależy mi na tym ponieważ mam zbyt dużą ilość danych na Notebook'u że nie mogę ich utracić.
Aha i jeszcze jedno, odkryłem to dzisiaj, gdy wkładam płytkę z Windowsem, i właśnie biorę rozruch z Dysku CD, gdy juz się wszystkie zakończą ładowania sterowników Windowsa itp. wyskakuje znowu ten czarny ekran z paseczkiem w gornym lewym rogu ekranu a po chwili wyskakuje mi zrzut fizycznej pamięci, (ten niebieski ekran z ostrzeżeniami typu "jeśli widzisz to pierwszy raz to zresetuj komputer" czy takie coś).
Proszę o jak najszybszą odpowiedź i o pomoc oczywiście 
Pojutrze muszę oddać pracę którą mam na Notebooku.
 Płacz Płacz Płacz Płacz Płacz Płacz Płacz
POMÓŻCIE MI BŁAGAM
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.13 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.093 sekund z 18 zapytaniami.